Pesona's FotoPage

By: Pesona Senifoto

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]
Thursday, 20-Sep-2007 02:04 Email | Share | | Bookmark
Khairyzat & Aisyah

 
 
 




Khairyzat & Aisyah
Bagan Serai, Perak DR
18 Ogos 2007
Selamat Pengantin Baru diucapkan kepada pasangan mempelai dan jutaan Terima Kasih di atas kerjasama yang diberikan .


Pesona Senifoto - PG0196652-D

Contact :

Photographer & Designer
Apit a.k.a Hafiz
+60125093750
http://duracoza.fotopages.com
: duracoza

Photogprapher & Designer
MN a.k.a Mat Noor
+60195644642
: jeg4034

Photographer & Marketing Manager
Nurfishah
+60174137417
: dshah_collections

Klik SINI untuk menyemak kekosongan jadual tempahan : JADUAL



Saloon - Bridal - Event By



Thursday, 6-Sep-2007 04:35 Email | Share | | Bookmark
Wan & Siti Nor

 
 
 




Wan & Siti Nor
Bagan Serai, Perak DR
12 Ogos 2007
Selamat Pengantin Baru diucapkan kepada pasangan mempelai dan jutaan Terima Kasih di atas kerjasama yang diberikan .


Pesona Senifoto - PG0196652-D

Contact :

Photographer & Designer
Apit a.k.a Hafiz
+60125093750
http://duracoza.fotopages.com
: duracoza

Photogprapher & Designer
MN a.k.a Mat Noor
+60195644642
: jeg4034

Photographer & Marketing Manager
Nurfishah
+60174137417
: dshah_collections

Klik SINI untuk menyemak kekosongan jadual tempahan : JADUAL



Monday, 3-Sep-2007 03:33 Email | Share | | Bookmark
Tanggal 31 - Bulan 8 - 2007

 


Assalamualaikum wbt.

Alhamdullillah kepada Allah swt kerana kami dah selamat melansungkan majlis pertunangan kami 31 Ogos 2007. Terima kasih tak terhingga kepada kawan-kawan yang hadir memberi sokongan dan penghargaan. Terutama mereka-mereka yang menjadi "PENEMBAK" pada hari tersebut . Memang tak sangka ramai yang nak hadir , Thanks A Lot !! Terima kasih tak terhingga pada photog yang hadir :

1 - Scharewl Concept (Official Photog) - http://scharewl.fotopages.com
2 - Zura Pinky Trail (Co-Official Photog) - http://pinkytrail.fotopages.com
3 - Hadzley Harith - http://hadzley.fotopages.com
4 - Desa - http://onealienz.fotopages.com
5 - Silmi - http://silmis.fotopages.com
6 - Ayarxoren - http://ayarxoren.fotopages.com
7 - Faris Abdullah - http://farisabdullah.fotopages.com
8 - CG Mulia - http://cgmulia.fotopages.com
9 - Sinister - http://sinistersworld.com
10 - Kjay - http://www.insaphoto.com

Tak lupa gak kat mamat Videographer yang last minit mai even BZ , Enche Hamdan !!

Pic aku belum edit apa pon lagik , banyak sgt and ada yang pekena aku shoot dlm RAW files. Hahaha... Lagipon pic dr OP tak dapat lagik, nak tapis dulu kot. Hehe .Pic posing di atas adalah ihsan daripada AyarxOren ...!!

Yang lain-lain yang datang TERIMA KASIH juga, yang tak dapat datang but send SMS wish pon TERIMA KASIH jugak. Ada yang aku tak sempat reply tuh mintak maaf ler, tak sempat .

senang cita ..... SEMUA .... TERIMA KASIH !!

Now dah abis satu bab aku kena lagi satu bab ..... lambakan wedding yang tak settle lagik ... adussssssss ..... tolongin guee !!! Semua Coming Soon !! Transformmmmmm ..... !!!!



Apit a.k.a Hafiz
+60125093750
http://duracoza.fotopages.com
: duracoza

Nurfishah
+60174137417
: dshah_collections

* Silmi , mcm mana aku leh lupa mintak pic dr ang ekk ..? hahahahaha



Tuesday, 21-Aug-2007 07:02 Email | Share | | Bookmark
news - notícia - 'information - Informasi - Informação




news - notícia - 'information - Informasi - Informação

Dah alang-alang ramai yang nak datang , so wat mini TT terus . Hahahahaha

Penembak Yang Kompom Hadir :

1 - Scharewl Concept (Official Photog) - http://scharewl.fotopages.com
2 - Zura Pinky Trail - http://pinkytrail.fotopages.com
3 - Hadzley Harith - http://hadzley.fotopages.com
4 - Desa - http://onealienz.fotopages.com
5 - Silmi - http://silmis.fotopages.com
6 - Ayarxoren - http://ayarxoren.fotopages.com
7 - Faris Abdullah - http://farisabdullah.fotopages.com

Semua dijemput hadir. Kepada gerangan penembak yang ingin hadir pada majlis tersebut sila maklumkan ye. Nak menyediakan makan minum dan sourvenir untuk anda. Nanti tak cukup mampos den ... Hehehe .... Upacara bermula selepas solat Jumaat . Sekitar jam 3.30 @ 4.00 petang

Yang Menurut Perintah
Apit a.k.a Hafiz
+60125093750
http://duracoza.fotopages.com
: duracoza

Yang Memberi Perintah
Nurfishah
+60174137417
: dshah_collections

* Ni bukan kenduri kawin wei .... aku tak wat souvenir ngan makan banyak. If nak datang tolong bagitau, bleh aku sediakan awal.Nanti balik tangan kosong kesian lak.yang nak dtg if ada apapa masalah just give me a call ok... next time kita TT review gambar kat mapley ...Hahahaha ..


Tuesday, 21-Aug-2007 00:58 Email | Share | | Bookmark
A U G U S T U S



Assalamualaikum

TERIMA KASIH
Alhamdulillah. Bulan Ogos ini boleh dikatakan bulan yang teramat sibuk bagi Pesona Senifoto. Daripada sibuk dengan shooting ke melayan ragam pelanggan hinggalah ke kesibukan peribadi. But we all enjoyed it very much and looking foward for our next event. Kepada yang telah melanggan kami untuk bulan ini Terima Kasih diucapkan dan insyaAllah album anda dalam pembikinan dah akan disiapkan seperi yang telah dijanjikan even pack mcm mana pon. Too many things yang "perlu" berlaku dalam bulan ni, agak memenatkan but enjoy !!

HAI KAWAN
Best bila terjun this field is dapat raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmaaai kawan. Even some of them tu just kenal by name and contact just tru email,YM or webpage. Tak sangaka ramai kawan-kawan yang join field nie and even this is persaingan bagi kami but persaingan yang sihat. Hopefully one day dapat jumpa semua KAWAN.

TOLONGLAH
Bulan Ogos nie jugak kami terpaksa melayan karenah seorang costumer. Salah Pesona gak tak bertegas dalam bab nie but takpa , its "pengajaran". Nak bertegas pon kesian gak pada "kawan". Cuma wish benda nie tak jadi lagik. For HIM ..... " Hello Brader .... your income is berganda-ganda dari my package, but if you nak kami cover your 3 days event in Kedah (Akad,Resepsi Lelaki,Resepsi Perempuan) mana lepas beb. I think u should better cari someone else ler , tu pun kalau ada.".... Tarikh dah reserve untuk dia , last minit cancellation and we dah terlepas 3 job this month . Its ok if nak cancel, but please jangan cancel one week before your wedding terutama bila dah call kita berkali-kali and cakap "CONFIRM" . Suppose you should put a deposit but ingat nak tolong punya pasal, alih-alih kita yang terkena. For the next costumer kalo takda deposit, mean NO RESERVED DATE for you . So sesapa yang dah booking but tak settle deposit lagik tuh, baik cepat-cepat sebelum tarikh anda ada orang yang kebas. Hehehehe. But takpa, its pengajaran. Nasib baik this month dah ada job-job lain yang backup....


Apit a.k.a Hafiz
+60125093750
http://duracoza.fotopages.com
YM ID : duracoza

Klik SINI untuk menyemak kekosongan jadual tempahan : JADUAL



* Cerita diatas bukan untuk memalukan sesiapa. sekadar pengajaran buat Pesona Senifoto dan renungan kepada kawan-kawan seperjuangan yang lain agar lebih berhati-hati dan juga sebagai panduan kepada pelanggan yang lain dalam urusan seterusnya.


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net